Kotkarockin artistihaun loppukiri käynnissä!

Marraskuu sen kun lähestyy ja sen myötä saapuu myös nuorten bändikilpailu ja musiikkitapahtuma Kotkarock! Mikäli mukaan ja lavalle siis mielii, on siihen nyt mahtava mahdollisuus!

Kannattaa kuitenkin pitää kiirettä, sillä tapahtuman artistihaku sulkeutuu 22.10. Esiintymisen pääasiallisena ehtona on tosin se, että esiintyjän ikä tai esiintyjien keski-ikä on alle 18 vuotta. Tämä siksi että haluamme antaa esiintymismahdollisuuden nimenomaan nuorille.

Sen lisäksi, että yleisön äänestämälle voittajalle on tiedossa esiintymispaikka Kaikkien Kesäfestarilla kesällä 2025, palkitaan myös muutkin lavalle nousevat bändit ja artistit.

Mitäpä nää ennään siis ootat? Sieltä infot ja ilmoittautuminen >> bit.ly/kotkarock

Mukana Kotkarockia toteuttamassa ovat Oulun Nuorten Kotkien lisäksi Kaikkien Kesäfestari, Maikkulan Nuorisotalo, Nuorten Oulu, Nuorisopalvelut Oulu ja Musiikkikoulu Groovehouse.

PS. Mikäli sinä, yrityksesi tai yhteisösi haluaa mukaan tapahtumaa mahdollistamaan, kannattaa olla yhteydessä tai ainakin lukaista Kotkarockin sivustolta lisätietoa. Tehdään tapahtumasta yhdessä mahdollisimman mahtava!

Varsinainen tapahtuma pidetään 16.11. ja siitä tiedotetaan vielä lähempänä lisää. Olehan siis kuulolla!