PUUHAT

Täältä löydät monenlaista ilmaista puuhaa vaikka sadepäivän ratoksi. Sukella siis askartelupankkimme uumeniin!

Askarteluja pääset etsimään tästä:

Vinkkejä hakuun: voit hakea esimerkiksi askartelun aiheella tai tarvittavilla työvälineillä. Esimerkiksi haut ”kilpikonna”, ”koira”, ”sakset” ja ”kartonki” toimivat.

Haluatko selata koko askarteluvalikoimaamme? Klikkaa alta!

UUSIN ASKARTELU

Viikkoaskartelu: Sudenkorento

Askarrellaanpa iso pörriäinen! Tervetuloa askartelemaan! Tähän askarteluun tarvittavat välineet ja materiaalit: Jäätelötikkuja (3), tarrasilmiä (2), tusseja eri väreissä, liimaa, glitteriä ja muita koristeita oman maun mukaan. Ohjeet näet alta ja halutessasi voit ladata ne myös koneellesi talteen.

Katso kokonaan »

KOKEILE TÄTÄ

Viikkoaskartelu: Dino

Mikäs möhkö se sieltä tulee? Eikös nämä tällaiset olleetkaan sukupuutossa? Ilmeisesti eivät koska niitä voi tällä tavalla viikkoaskartelussa vain tekaista. Tervetuloa askartelemaan! Tähän askarteluun tarvittavat välineet ja materiaalit: Kartonkia (eri väreissä), sakset, liimaa. Ohjeet näet alta ja halutessasi voit ladata

Katso kokonaan »

TESTAA TÄMÄ

Viikkoaskartelu: Lusikkapupu

Monille lienee sorminukke tuttu juttu mutta kuinka tunnettu onkaan lusikkapupu? Tämän askartelun jälkeen se on ainakin hieman tutumpia asia, koska kyseinen pupunen on sen aiheena. Tervetuloa askartelemaan! Tähän askarteluun tarvittavat välineet ja materiaalit: Kertakäyttölusikka, musta tussi, liimaa, lankaa, sakset, kartonkia.

Katso kokonaan »